maandag 27 maart 2023

 



 


opening 31 maart 20:00 uur, te zien t/m zo 23 april

HERE, LITTLE PIGGY PIGGY!

Wildtuin 2: Léon Marie Dekker & Katinka Zonneveld
 

'HERE, LITTLE PIGGY PIGGY!' is een duo-tentoonstelling door beeldend kunstenaars Léon Marie Dekker en Katinka Zonneveld. Een installatie met audiovisuele verrassingen.
Leeg activisme, vol activisme. Dierengeluiden, mensengeluiden. 
Het gras is in dit geval niet groener aan de overkant!

Op vrijdag 24 maart is er om 20:00 uur een kunstenaarsgesprek. Kom langs om in gesprek te gaan met het tweede Wildtuin-duo van 2023: Léon Marie Dekker en Katinka Zonneveld. Het kunstenaarsgesprek vindt plaats op de begane grond van Varkensstraat 4.

Lukt het je niet hierbij te zijn? Kom dan vooral naar de opening op vrijdag 31 maart om 20:00 uur.

De Wildtuin is een gezamenlijk project van Circa.Dit en Mestlab31. Verschillende generaties kunstenaars worden in duo’s aan elkaar gekoppeld en krijgen zes weken de tijden ruimte om samen tot iets nieuws te komen. We leggen tijdens deze periode de nadruk op het proces in plaats van het eindproduct. De duo’s krijgen de ruimte om samen experimenten te planten en te laten groeien. Hoe vruchtbaar is het om kunstenaars in verschillende stadia van hun carrière bij elkaar te zetten? Heel interessant en vruchtbaar! We zijn dan ook verheugd dat we in 2023 dit project voort kunnen zetten dankzij steun van gemeente Arnhem.

Voor meer werk van Katinka Zonneveld kun je kijken op: http://katinkazonneveld.com/
Voor meer werk van Léon Marie Dekker kun je kijken op: http://www.leonmariedekker.nl/ 

Deze tentoonstelling is mogelijk gemaakt door Gemeente Arnhem.

 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten