zaterdag 18 februari 2023

 


wo 8 februari 20:00 uur

ARTIST TALK Carel Lanters & Lucas Sloot

Wildtuin 2023 #1
 

Misschien heb je ze al horen fluiten in de Varkensstraat? Carel Lanters en Lucas Sloot zijn al een aantal weken aan het werk in het projectatelier op de zolder van Varkensstraat 4. Op woensdagavond 8 februari delen ze hun gedachten over geschiedenis, grenzen en hun onderzoek. Deze artist talk vindt plaats op de begane grond van Varkensstraat 4 (bij Parels voor de Varkens / HUB). Hosts van de avond zijn Mirka Farabegoli en Anneke Savert.

Mocht je er niet bij kunnen zijn, kom dan zeker een week later langs bij de opening van de expositie van Carel Lanters en Lucas Sloot. De feestelijke opening vindt plaats op vrijdagavond 17 februari om 20:00 uur.
De expositie is te bezoeken op vrijdag tot en met zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur tot en met 12 maart.

De Wildtuin is een gezamenlijk project van Circa.Dit en Mestlab31. Verschillende generaties kunstenaars worden in duo’s aan elkaar gekoppeld en krijgen zes weken de tijden ruimte om samen tot iets nieuws te komen. We leggen tijdens deze periode de nadruk op het proces in plaats van het eindproduct. De duo’s krijgen de ruimte om samen experimenten te planten en te laten groeien. Hoe vruchtbaar is het om kunstenaars in verschillende stadia van hun carrière bij elkaar te zetten? Heel interessant en vruchtbaar! We zijn dan ook verheugd dat we in 2023 dit project voort kunnen zetten dankzij steun van gemeente Arnhem.


Meer werk van Lucas Sloot is te zien op http://www.lucassloot.com/

Carel Lanters' portfolio is te vinden op https://carellanters.nl/

Carel en Lucas worden in het Wildtuintraject begeleid door Mirka Farabegoli (Mestlab31) en Anneke Savert (Circa.Dit)

Deze tentoonstelling is mogelijk gemaakt door gemeente Arnhem en vrienden van Circa.Dit.

 

 

 

Carel Lanters, Anneke Savert, Lucas Sloot en Mirka Farabegoli (fotograaf) op excursie in het kader van de eerste Wildtuin van 2023.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten