vrijdag 25 september 2020

 

        h

--------------------------------------------------------

      

Krakatoa

Vijf verschillende kunstenaars ontmoeten elkaar in het onstuimige werkgebied van de kinetische kunst

Lin Gerritse / demonstreert de muzikale kwaliteit van een Opel Combo

Domas van Wijk / ”The piano doesn’t murder the player if it doesn’t like the music” (dr.Robert Ford in de serie Westworld / S01E09 2018)

Bart Nijboer / werkt aan constructieve vertalingen van de natuur

Hanneke Klaver & Tosca Schift / Ant Eye / toont het geheime leven van objecten

 

 

Opening vrijdag 2 oktober 19.30 uur met om 20.00 uur een performance door Lin Gerritse.

Lin Gerritse geeft op zondag 11 oktober 13.00 uur opnieuw een performance, om 15.00 uur gevolgd door een performance door Hanneke Klaver en Tosca Schift.

 

 

De tentoonstelling is na de opening op vrijdagavond nog te zien op zaterdag 3 oktober, zondag 4 oktober , zaterdag 10 oktober en zondag 11 oktober, steeds tussen 13.00 en 17.00 uur.

 

Tijdens de opening en tijdens de openstelling gelden vanzelfsprekend de  corona-regels van het RIVM, dus 1,5 meter afstand en bij binnenkomst svp uw naam en telefoonnummer noteren.

Bij meer dan 50 bezoekers in de ruimte verzoeken wij elke volgende bezoeker buiten te wachten of op een later moment terug te komen. 

 

 

                      -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

De tentoonstellingen en de overige activiteiten van CIRCA…DIT zijn mogelijk dankzij een subsidie van de Gemeente Arnhem .

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten