dinsdag 17 mei 2022

 



 


za 21 mei t/m zo 29 mei

Opening Wildtuin #3 - "Wij mensen onder elkaar"

Anand Mahabier & WONNE
 

Anand Mahabier en WONNE tonen het resultaat van 6 weken verblijven op een zweterige zolder die ruikt naar wiet (van de buren). Ze brengen eigen werk samen en laten ook schilderijen zien waarbij ze hun krachten gebundeld hebben. Ze vinden elkaar in hun interesse naar het onbekende en onverklaarbare, en clashen tegelijkertijd in hun manier van werken. De één berekenend en de ander onberekenbaar, maar beiden altijd klaar voor een nieuwe uitdaging.

De opening van de expositie "Wij mensen onder elkaar" is op vrijdag 20 mei om 20:00 uur. Kan je niet bij het openingsmoment zijn? Niet getreurd! Daarna is de expo te bezichtigen op vrijdag t/m zondag van 12:00 - 17:00 uur. 
Adres: Varkensstraat 4, 6811GM, Arnhem


Werk van WONNE vind je op de website https://lala.cool/HEIMAT/

Website van Anand Mahabier: www.anandmahabier.nl

Deze tentoonstelling is mogelijk gemaakt door alle vrienden die aan onze crowdfundingcampagne hebben bijgedragen, gemeente Arnhem, provincie Gelderland en Prins Bernhard Fonds Gelderland. Bedankt!

 

 


een samenwerking over samenwerken

Over De Wildtuin:

circa...dit x mestlab31
 

De Wildtuin is een gezamenlijk project van circa...dit en mestlab31. Verschillende generaties kunstenaars worden in duo’s aan elkaar gekoppeld en krijgen zes weken de tijden ruimte om samen tot iets nieuws te komen. We leggen tijdens deze periode de nadruk op het proces in plaats van het eindproduct. De duo’s krijgen de ruimte om samen experimenten te planten en te laten groeien. Hoe vruchtbaar is het om kunstenaars in verschillende stadia van hun carrière bij elkaar te zetten? Tijdens dit traject wordt het publiek uitgenodigd om deel te nemen aan het proces, in de vorm van openbare werkbesprekingen en open atelierdagen. De kunstenaars zullen hier verder zelf invulling aan geven. De atelierperiode van zes weken wordt afgesloten met een presentatie van twee weken bij circa…dit.In 2022 koppelen we 14 kunstenaars in 7 duo’s aan elkaar. 

Deelnemers Wildtuin 2022:
Matthieu Reijnoudt, Marcel Alberts, Liedeke Taen, Peter Krynen, Wonne, Anand Mahabier, Mirka Farabegoli, Rinke Nijburg, Jessica Tiemessen, Pierre Estourgie, Chantal van Lieshout, Karel van der Eijk, Derk Müller en Isolde Venrooy.


Kijk voor meer informatie over mestlab31 op www.mestlab31.com


activiteiten komende weken

Zet alvast in je agenda!

kunstenaarsgesprek & expo UPGRADERS 2022
 

De komende weken staat er weer heel veel te gebeuren bij circa...dit. Vanaf 23 mei werken Mirka Farabegoli en Rinke Nijburg samen op zolder voor Wildtuin #4. Op woensdag 8 juni om 20u delen zij hun proces tijdens een kunstenaarsgesprek op de begane grond bij HUB ArtEZ.

Op vrijdag 10 juni om 20u opent de expostie van UPGRADERS 2022 net werk van Margreet Heinen & Yvonne Evers. Deze expositie is te zien van zaterdag 11 juni t/m zondag 26 juni.


Werk van Rinke Nijburg is te zien op http://www.rinkenijburg.com/wordpress/

Voor meer info over Mirka Farabegoli kijk je op http://mirkafarabegoli.com/

UPGRADERS: 
https://upgradersartez.nl/

Margreet Heinen:
https://margreetheinen.nl/

Yvonne Evers: 
https://www.yvonneevers.nl/home/

 

 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten