vrijdag 11 maart 2022

 



 


vrijdag 11 maart 2022 - 20:00 uur

Opening expositie: SHOWCASE WILDTUIN

SHOWCASE WILDTUIN 2022 opent aanstaande vrijdag 11/03 om 20.00 uur en u bent van harte uitgenodigd!

In onze nieuwsbrief van februari kondigden we onze crowdfunding-campagne via voordekunst al aan. Doel van de campagne is werven van de laatste €3.000,- die we nodig hebben voor de projectateliers van De Wildtuin 2022. Circa...dit koppelt zeven verschillende duo's en nodigt hen uit om zes weken het projectatelier te delen. De Wildtuin is een gezamenlijk project van circa...dit en Mestlab31. Verschillende generaties kunstenaars worden in duo’s aan elkaar gekoppeld en krijgen zes weken de tijd en ruimte om samen tot iets nieuws te komen. We leggen tijdens deze periode de nadruk op het proces in plaats van het eindproduct. De duo’s krijgen de ruimte om samen experimenten te planten en te laten groeien. Hoe vruchtbaar is het om kunstenaars in verschillende stadia van hun carrière bij elkaar te zetten? Tijdens dit traject wordt het publiek uitgenodigd om deel te nemen aan het proces, in de vorm van openbare werkbesprekingen en open atelierdagen. Een van deze momenten is bijvoorbeeld het kunstenaarsgesprek van Liedeke Taen en Peter Krynen op 10 maart (zie item hieronder). De kunstenaars zullen hier verder zelf invulling aan geven. De atelierperiode van zes weken wordt afgesloten met een presentatie van twee weken bij circa…dit. 

Onderdeel van de campagne om De Wildtuin te realiseren is een showcase expositie met werk van alle deelnemers in de Wildtuin 2022: Matthieu Reijnoudt, Marcel Alberts, Liedeke Taen, Peter Krynen, Wonne, Anand Mahabier, Mirka Frabegoli, Rinke Nijburg, Jessica Tiemessen, Pierre Estourgie, Chantal van Lieshout,  Karen van der Eijk, Derk Müller en Isolde Venrooy.

Volgende week start de campagne bij voordekunst definitief van start te doen gaan. Zo gauw dat het geval is sturen wij u per aparte nieuwsbrief graag de bijbehorende link om te doneren. Mocht u nu alvast willen weten wat de mogelijkheden zijn? Of misschien zelfs nu al een donatie overwegen? Hier volgen alvast de mogelijkheden die vanaf volgende week via voordekunst aangeboden worden:

Adopteer een Wildtuin! U kunt een van de afleveringen van De Wildtuin adopteren voor een bedrag van €100,- . We nodigen u en een introducé dan graag uit voor een exclusieve preview, meet&greet met de kunstenaars en een rondleiding door hun atelier of afsluitende presentatie.
Voor een bedrag van €250,- adopteert u 3 afleveringen van de Wildtuin 2022 en nodigen we u en vijf introducé's graag uit voor een meet&greet, een rondleiding door een van de projecten met na afloop een feestelijk aangeklede borrel.
Tot slot is er ook nog de optie van een eenmalige donatie van €1.000,- als algemene bijdrage in het hele traject, met dit keer als tegenprestatie een exclusieve middag voor u en 10 introducés. We verzorgen een meet&greet met deelnemende kunstenaars en een rondleiding door een van de projecten. Aan het eind van deze boeiende dag bieden we u een art-diner aan voor u en uw gezelschap. Misschien een idee voor een bijzondere verjaardag, een vriendenactiviteit of misschien wel een bedrijfsuitje?
Dan nog even: doneert u €100,- of meer dan is er voor de eerste 20 aanmeldingen een bijzondere prent van Wildtuin-kunstenaar Rinke Nijburg beschikbaar. Wees er snel bij, want op=op!

Met deze link kunt u doneren via een betaalverzoek, zolang de voordekunst-campagne nog niet is gelanceerd: 
https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=Lf7FkAT0vwOelxOz05d4W3u5gXRPkxqP 
Wanneer u één van bovenstaande tegenprestaties op het oog heeft, vermeld dan uw contactgegevens als opmerking.

Alvast bedankt!

De expositie is na vrijdag 11/03 nog tot en met zondag 03/04 te bezoeken.
Vrijdag t/m zondag - 12:00 - 17:00 uur. Varkensstraat 4, Arnhem.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten