maandag 27 juli 2020

Uitnodiging kunstenaarsgesprek "La Condition Humaine" zondag 02.08  15.00 uur  toegang gratis


Op zondag 02 augustus 15.00 uur gaat Jan van Ijzendoorn in gesprek met Carel Lanters, Lee Eun Young en Eibert Jonker over hun deelname aan de tentoonstelling "La Condition Humaine".

De 1e fase van de tentoonstelling "La Condition Humaine" werd op 10 juli geopend en is in zijn huidige opzet tot en met zondag 02 augustus te zien tijdens de reguliere openingstijden. Na zondag 02 augustus gaat de tentoonstelling een 2e fase die loopt tot en met in principe zondag 16 augustus. Deze 2e fase in de tentoonstelling is dan geopend op vrijdagavond 19.00 - 22.00 uur en op zaterdag 12.00 - 17.00 uur.

" La Condition Humaine"

De projecten van Lee Eun Young, Carel Lanters &Yun Chei en Eibert Jonker zijn reflecties van ontmoetingen die zij hebben in de publieke ruimte. Dit proces van ontmoetingen start in de maand juli en gaat in de maand augustus door met een een hernieuwde visie.
Eibert Jonker laat bezoekers zintuiglijke zelfportretten maken door dialogen aan te gaan. Lee Eun Young gebruikt kranten in de vorm van kledingstukken. Carel Lanters&Yun Chei vangen ontmoetingen dmv pinhole fotografie waarbij de hiervoor noodzakelijke lange belichtingstijd bij goede beschouwing het achterliggende karakter van de poserende voorbijgangers lijkt te registereren.
 poserende voorbijganger regist

r

Geen opmerkingen:

Een reactie posten