maandag 23 april 2018

affiche & uitnodiging 


Vanaf de opening afgelopen donderdag blijven de exposanten in Spurensicherung aan het werk in de ruimte en worden de aanwezige werken verder aangevuld en/of nieuwe werken aan de expositie  toegevoegd. Een (herhaald) bezoek aan de tentoonstelling is mede daarom ten zeerste aan te raden.

Zondag 29.04 aanstaande vindt om 15.00 uur het kunstenaarsgesprek bij de tentoonstelling plaats. Irene Companjen gaat dit keer in gesprek met Carel Lanters, initiator, samensteller én deelnemer in de tentoonstelling. Naar verwachting zullen lopende het gesprek ook andere deelnemers in de tentoonstelling aanschuiven. De entree voor het kunstenaarsgesprek is zoals gebruikelijk gratis.

En tot slot vinden er op zaterdag 12 mei ter gelegenheid van de finisage van Spurensicherung om 20.00 uur meerdere concerten en performances plaats. Ook dit programmaonderdeel is gratis toegankelijk.

De tentoonstelling 'Spurensicherung' wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Gemeente Arnhem en Stichting Stokroos (Utrecht).

De tentoonstelling Spurensicherung en haar bijprogramma wordt mede mogelijk gemaakt door een financiele bijdrage van de Gemeente Arnhem en van Fonds Stokroos (Utrecht) waarvoor onze dank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten