maandag 7 december 2015

HET PLEIDOOI 2: HESTER VIS @ APOREIA​

HET PLEIDOOI 2  HESTER VIS @ APOREIA​  /   OVERIGE ​DEELNEMERS: JOOST BAARS, ESTELLE BOELSMA,  GILLES BOEUF,  BAS GEERTS,  KIM HABERS,  HAN KOPPERS , ANAND MAHABIER,  ANGELIQUE NAUTA,  LIZA DE RIJK,  SOPHIE VERMEULEN , ESTHER VENROOIJ,  MENNO WIERINGA,  DORIEN DE WIT & IVONNE ZIJP

Hester Vis

Onder de verzameltitel "Het Pleidooi"  heeft circa...dit een aantal kunstenaars gevraagd in korte tentoonstellingen van steeds twee weken een pleidooi te houden voor collega's die het verdienen (nog eens) extra onder de aandacht gebracht te worden. Beeldend kunstenaar Rinke Nijburg beet de spits af met een tentoonstelling met een selectie werken van Henk van der Ploeg (1948) en Hanni Ramaer (1941).

Nu is het de beurt aan curator en dichter Estelle Boelsma die vanaf vrijdag 11 december t/m zondag 20 december de tentoonstelling HESTER VIS @ APOREIA presenteert met werk van beeldend kunstenaar Hester Vis. Naast het werk van Hester Vis is ook werk van andere kunstenaars, dichters en componisten te zien en te horen. Iedereen heeft op zijn of haar manier gereageerd op een aantal opdrachten van DonaldBurgy (1969) .

Parallel aan de tentoonstelling HESTER VIS @ APOREIA ​gaat op de ​websit​e ​blue-turns-grey.nl de tentoonstelling op een andere laag verder en vindt verdieping.

Wij nodigen u graag uit voor de opening op donderdag 10 december om 20.30 uur met poëzievoordrachten van o.a. ​Joost Baars, ​Casp​e​r Coenegracht, Menno Wieringa & ​Dorien de Wit.


De tentoonstelling is daarna geopend vanaf vrijdag 11 december tm zondag 20 december / vr. za. zo. 
12.00 - 17.00 uur. 

Op zondag 20 december 15.00 uur wordt de tentoonstelling afgesloten met een kunstenaarsgesprek waarvoor u bij deze ook alvast van harte bent uitgenodigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten